LYXONSDAG

 
Igår, onsdag, kom min finis hit. Vi lyxade till det ordentligt med inrefilé, klyftpotatis, mustapekkasås och lite cider. Skönt med lite lyx på en vardag också. Höjdpunkterna på veckan och de dagar jag ser mest fram emot är alltid de dagar då Jimmy kommer och hälsar på, vilket alltid brukar hända åtminstone en gång i veckan. Det är alltid annars så tomt här i lägenheten och tyst. Fastän jag har på musik eller tvn så känns det tyst. Därför är det himla uppskattat då han kommer och livar upp min vecka. ♥ 

TORSDAGSMORGON-INSPIRATION

Denna fina torsdag fick jag börja med att sova ända till nio, ligga och dra mig i sängen och äta en god frukost i lugn och ro. Ska till skolan några timmar vid klockan tolv och sedan bär det iväg hemåt för att njuta av denna helg. Jag vaknade upp i morse med ett leede på läpparna och en känsla inombords att allt är möjligt och jag är så taggad på livet just nu. 

Nej nu ska jag börja packa och städa lite så jag kan riva igång denna dag också. Ha det fint!

#SUPERLICIOUS

 
Igår satte jag mig ner framför brasan med min julklapp och läste den från pärm till pärm i ett streck. Där fanns väldigt kloka ord, läckra recept och bra övningar att ta del av och jag blev så inspirerad inför vintern och våren. Det här kommer att bli bra! Jag har ju tränat någorlunda regelbundet nu i två år sedan Jimmy och jag började gymma, men nu känner jag att jag vill lägga i en högre växel än förut.
 
Jag tror definitivt det är bra för både kropp och själ att ha något man är hängiven till och får inspiration ifrån, om det så varar för en månad som det kan göra för vissa personer med nyårslöften eller flera år för någon annan så är det absolut något positivt. Människan behöver någon slags hobby eller intresse, något som får en att hoppa upp ur sängen på morgonen istället för släpa sig upp och vänta på bättre tider. Nu kör vi, hörni!