SPORTLOV DAG 2 - SHOPPING

Älskling och jag steg upp tidigt i morse och trotsade snöstormen och for iväg till Vasa med buss. Sökte som en galning efter en perfekt konjaksbrun väska i Tuuri i lördags, men utan framgång. Så sökandet fortsatte idag.
Hittade en superfin på Jim&Jill, och även lite andra saker kom med mig hem. Hann även och äta kinamat, vilket var jättegott.

Hoppade på bussen igen klockan tre, och ikväll tog vi traktorn till Pjelax. Nu är det Top Model Sverige som väntar!
SPORTLOV DAG 1 - EN DRÖM BLIR UPPFYLLD


På måndagen bar det iväg till Näsby för att skjutsa Jimmy till bilskolan. For och handlade med Yngve medan vi väntade på älskling. Sen hem igen. Även jag fick lust att åka ut och köra lite i finvädret så vi hoppade i moppebilen och raggade runt lite överallt. Jimmy fick vara min bilskolechaufför, hihi.

På kvällen fick jag vara med om nåt helt underbart då vi var ute och körde med moppebilen i byn. Råkade titta ut åt sidan genom fönstret, och såg nåt på himlen. Blev helt till mig och började ropa och härja, så steg vi ut och tittade på det underbara norrskenet, som jag så många år har väntat på att få se. En underbar känsla då en dröm blir uppfylld.


For hem och klädde på oss, så bar det av på en snöskoterfärd på åkrarna med norrskenet på himlen ovanför. Kunde inte ha varit en bättre kväll!


google-bild

HÄRLIGA SÖNDAG

Sov länge och klädde på oss för att gå ut och pulka. Haha, det var skitskoj men tyngre än man kunde tro. Bar sen iväg på en underbar skotertur i solen, och i måndags var armarna helt slut av jag hade hållit i mig. På kvällen fixade jag och älskling mat åt oss, det blev makaroner med köttfärssås. Så mycket roligare att fixa mat tillsammans. På kvällen tittade vi O.C, vi köpte nämligen första säsongen i Tuuri i lördags. För att ha nåt att titta på nu när LOST är färdigt tittat. Tror definitivt att O.C. kommer bli intressant också.

En underbar sportlovsdag med andra ord!


Hihi, ignorera mitt happyface i pulkbacken ;)