Vårväder¤

Ja det stämmer, ni hörde rätt. Vårvädret är verkligen här! Vaknade i morde och drog upp rullgardinen, och solen var sakta men säkert på väg upp! Jag sken genast upp och åkte iväg till skolan! Gymnastik på schemat, spinning och stepaerobic. Inte dumt, roligt att pröva på nåt nytt också, så man inte bara spelar fotboll och innebandy och har några stafetter. Det gillar jag verkligen med gymnastiken i högstadiet. Att den är så mångsidig. Det kan ju få vem som helst intresserad av sport!

Efter skolan och hejarklacksövningen, så gick jag genast ut och tog vårbilder, som jag älskar nuförtiden i denna härliga årstid.

Det här...


....Ledde till det här....


.....Som i sin tur ledde till det här!



Så på några minuter lär man sig nog rätt fort hur man ska få till bra bilder. Prova på själva!
Mina bilder är tagna med en vanlig digikamera, där jag bara sätter på makro- inställningen, och sen testar jag mig fram!
SÅ nu har jag kommit fram till min nya passion; Jag bara älskar att ta kort av vatten. Gärna vatten som glittrar lite i solskenet, som på sista bilden. Här kommer andra kort från idag:

     

Själv är jag mest nöjd med den sista vattenbilden och bilden med snön och mossan.
Vilken bild tycker ni är finast?

Nu blir det nog att avsluta min skrivning, borde egentligen kolla på vänner nu, men hann inte för jag kände för en stund sen för en powerwalk, så det blev så.. skönt var det iallafall. Men måste öva på klarinett också, annars blir det inte trevligt imorgon.
Ha en härlig Vårvecka! :)

Städning¤

Usch tänkte jag bara när jag vaknade igår. Varföf denna snö?! Jag som hade hoppats på vårsol och fågelkvitter, men så får jag istället tung snö och slask. Nej nu börjar det väl räcka! VI vill ha VÅR!

Inte konstigt att man blir lite förbannad när man går till bussen i det här vädret?!

Hann ju inte skiva igår, för jag vaknade lite före 12, och sen spelade jag Guitar hero, och sen var det konsert. Där var jag ända till kl. 21.00.
Idag har jag också spelat Guitar Hero, och nu har jag börjat på Karriär-version! Det är faktiskt roligare än att bara spela så där annars. Men ett problem hänger runt mig. Jag har blivit smått beroende! :D Men det är så kul att spela när man just har fått det, och därför vill man inte sluta! Men egentligen skulle man ju behöva jämna ut spelandet lite, annars tröttnar man på det efter några dagar. Men så är det..
Har ni blivit smått beroende av något nån gång?

Men nu, som sagt - till Guitar Hero, och sen städning. Dammråttorna börjar samlas.
Ha det bra! :)

Här är lite bilder från Sofies och min sista pulkning!


Sofie kanske inte var mästare på att styra, men långt körde hon iallafall!.....

.....som ni har exempel på här!

In i vassen hamnade hon också en gång.

Måste till sist nämna att Sofies familj har fått en grtis kryssning för 4 personer, och jag ska få följa med! Jag längtar verkligen. Så jag varnar alla småungar: Åk inte på samma båt som oss! :D

Hatar min pannlugg¤

Jag hatar verkligen min pannlugg just nu! Den är bara så stripig, och man kan inte göra nåt med den eftersom den är så lång. Men räddaren i röven så är ju att mamma har beställt en klipptid tills onsdag!
Jag funderar på hur jag ska klippa mig, det blir väl inte så annorlunda antar jag. Har ju fortfarande lite lockar kvar så...
Idag är det då konsert i Kristinestad. Själva konserten räcker bara en& en halv timme för vår del, men vi ska öva i flera timmar före. Bara inte Sofie får feber och stannar hemma! Då blir det verkligen ingen dag att minnas..

Igår låg jag bara och slappade på kvällen då. Blev trött jättetidigt igår efter hela skolveckan, så jag gick och lade mig lite efter 12..Vaknade ca. 11 och läste en stund till 12. Gjorde frukost.

Igår kom en ny grej in till vårt hus! Guitar Hero! Jag har bara testat det typ 2 gånger förut i mitt liv, så idag ska jag testa när jag får chansen. Han har på lite väl mycket ljud, så man hör nästan över hela huset. Men kul med nånting nytt iaf.
Men nu ska jag städa lite tror jag, och sen gå i duschen. Vi hörs! :)

Såhär ser vår gitarr ut: :D