Domino och höstlöv

Löven börjar falla till marken och man kan riktigt andas in höstluften fastän det är varmt om dagarna. Det som är extra härligt med hösten är just den friska luften man får andas in under springturerna, hur otroligt uppfriskande som helst. Man börjar känna andra känslor gro inuti, och man fylls av inspiration från alla möjliga håll. Hösten är ju faktiskt en underbar tid, speciellt då man får bo på landsbygden och känna doften av färdiga säd, våta löv och skog.
 
Då hösten närmar sig vankas det även Juthbacka marknad, dit Jimmy och jag åker idag för att se oss runt lite bland alla lustiga saker. Kanske jag har tur och fyndar nåt fint som jag kan fixa upp och återanvända. :)
 
Åker direkt efter skoldagen, och ifall ni undrar så tror jag det ABI-14 året kommer att bli hur bra som helst! TAGGAD TILL TUSEN!
 
 

JOJJO 18!!!!!!!! :D :D :D :D

I fredags, för snart en vecka sedan var det dags för bästa Johanna att fylla 18 och joina oss andra i gänget, och vi var beredda på en toppenkväll! Förade hos henne med tacogratäng och massa prat och skratt och senare bar det iväg mot Vasa med vår fina skjuts för kvällen, hehe. Det blev minsann en superduperkväll som jag sent kommer att glömma, med massor av dans, skratt, hotshots och en och annan pinsamhet, haha. Kom hemrullandes efter en runda via Norrnäs skog vid fem-tiden och kröp ner bredvid älskling. ♥
 
Ni får ta och ursäkta ifall det finns suddiga bilder, och jag måste bara säga igen: GRAAAAATTIIIIIIIS JOJJOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! :D ♥
 
 
 
 

Skjutsen vår, och ja, vi kände oss lite coola då vi körde i den, who wouldn't, liksom? ;)

 
 
Tack för en toppenkväll tjejer, och jag hoppas du hade en oförglömlig födelsedag Jojjo! ;)

Nananananananana Batman

Så var första skoldagen avklarad. Hade samling tre första lektionerna och sedan var det matte och modde som gällde för min del. Jag tror jag idag har börjat inse hur nära studentskrivningarna faktiskt är, fastän det nog har varit i baktankarna många månader. Jag var även in till rektorn och ordnade upp lite i mitt schema, och nu är jag nöjd. Det ska nog bli ett riktigt bra år det här också!
 
Har hunnit med lite sortering bland bilderna i externa hårddisken, en 5km springtur samt lite träning på baksidan i gräset. Sen kom älskling brummande med en ny bil in på gården, och ja, jag är avundsjuk! Vi har spelat kort på verandan, chillat och ätit morötter, haha.
 
Imorgon blir det en kort skoldag, sedan ut på lite ärenden och efter det bär det iväg mot Övermark. Vi hörs!
 
Obs, detta var meningen att publiceras igår kväll.
 
 
Underbara vyer att springa till. Superväder!

Jimmys nya BMW, samt min, Rasmus och mammas och pappas där bak, hehe. Endast BMW på våran gård :)