BABY BEAR

 
Min dag har faktiskt varit rätt produktiv, vilket känns i både kropp och knopp nu på kvällskvisten. Har sänt iväg ett viktigt brev till Sverige, handlat, åkt på massa ärenden med brorsan, hälsat på fina Johanna på hennes jobb och fraktat en motorhuv fråv Övermark till Pjelax. Sedan gick jag ut och sprang lite intervaller innan jag satte mig ner och åt utsökt mat - nämligen rökt lax. URGOTT! Efter det försökte jag sätta mig ner och se vad det kommande högskoleprovet på lördag har att erbjuda för uppgifter men efter all matte-huvudräkning blev jag helt bedrövad över hur det kommer att gå så jag stängde ner alltihopa och tittade Talang med mami och papi istället. Nu ska jag sluta med en film eller serie tror jag.
 
Förresten så känner jag mig som en baby björn ikväll efter duschen. Orkade varken föna eller fläta håret så satte upp det i bollar, haha. Jag ser ut som tre år, gullit va?

DAGENS MOTIVATION

Motivationen för att orka med denna måndag är att jag om exakt om tre veckor sätter mig på ett plan med fina personer och åker ner till Ayia Napa. Hur underbar som helst ju! Vid fem-tiden i morse pussade jag hejdå till älskling som åker ner till andra sidan landet för sin "civiltjänstutbildning", vilket för min del innebär att jag inte får se honom på vardagarna de närmaste veckorna. Får hitta annat att sysselsätta mig med om kvällarna, men det lär väl inte bli något problem. Dagens program är att städa med mami, träna i någon form och åka ett varv till Övermark med brorsan för att hämta en grej. Vi hörs senare!

INTE ILLA PINKAT, MARS!

 
Så här spenderar jag helst mina lediga timmar på eftermiddagen, på verandan i solen med en filt runt benen och läser en tidning. Minns nog inte att vi någonsin skulle haft såhär fin vår såhär tidigt. Jag tar iallafall vara på solen även idag efter sex timmar i jobbet och god mat som mamma gjort. Ikväll väntar gymmet - ett bootcamp-pass står på schemat. Och ni som läser detta nu medan solen är uppe, gå ut NU!