Underbara, rara Farmor ♥

Måndagen den 24.6 2013 var det älskade fantom-farmors tur att fylla 89 hela år. Men vi grattade henne på 40-årsdagen, hehe! Hon har fått hörapparat nu och hör så mycket bättre, och humorn är på topp även om den kan vara lite grym ibland, haha! Jag, Jimmy, Rasmus och Robin fick oss några goda skratt då vi var dit på kaffe på kvällen. 
 
Hon är allt underbar min farmor, jag hoppas jag går i hennes fotspår ♥
 
 
 

Living my life

 
Lill-lördag. Det innebar jobb 8-15 för min del och därefter hem för att fixa sig inför en Vasaresa med älskling. Hittade faktiskt en hel del, mer än jag hade menat köpa. Det blev en klänning, två tröjor, en t-skjorta, underkläder, ballerinastrumpor och lite smycken. En prima dag som avslutades med en 9 km cykeltur i solnedgången samt någon raggarrunda i byn, haha. 
 
En underbar dag och jag har endast två dagar kvar på Frida, innan jag börjar plocka ägg istället. Tänk vad fyra vekor har gått fort!

Serena 7 år!

Den åttonde juni var det dags för stora Serenas sjunde födelsedag, den lilla flickan blir ju stor, hihi! Massor med grattisar i efterskott här på bloggen, hun! ♥
 
Den dagen firades med överraskningskalas i Skrattnäs med god mat och vattenskoterkörning. Efteråt var det premiär i Grånne som gällde. För att utnyttja det korta avståndet dit från mig (7 km) så cyklade jag, Jojjo och Elin. Haha, lite kallt på hemvägen men gud så skönt!