För att göra saken lite tydligare..

Kom fram till att det jag skrev i förra inlägget lät som att jag skulle ha bloggpaus, men det ska jag inte! Menade bara att det är därför uppdateringen inte är riktigt på topp.

Idag jobbade jag fyra timmar, åt, solade, läste en bok och väntade på älskling. När han kom hem så satt vi en stund på verandan, sen for vi iväg till Norrnäs så småningom och handla muminlemonad. Sen sov vi några timmar, åt igen och mossade på. For och spelade tennis i solgasset och varmt blev det! Kom nyss ur duschen och sitter med ansiktsmask på.

Imorgon åker vi väl kanske till Pjelax för att simma till Krosin och hälsa på släkten igen, på kvällen får vi se vad som händer!

Tänkte bara jag skulle säga

Har fullt upp med annat i livet nu så bloggen hamnar åt sidan. Livet leker, det är sommar, fint väder, jobb, besök från Sverige, tomatkarneval i helgen..

Tänkte iallafall säga att jag jobbade idag, hann sola två timmar innan älskling kom hem så sov vi i några timmar. Sen åkte vi iväg och äta till Pjelax och träffa släkten, sitta i solen, dricka cola och prata om allt möjligt. Kom tillbaka hit runt tio och nu ska vi så småningom börja gå och sova. Var så otroligt trött i morse.

Första dagen på veckan

Måndag igen då, jobbigt att stiga upp som alltid men det gick nog. Har nu jobbat fem timmar och väntar bara på att världens underbaraste ska komma hem från jobbet så åker vi till Pjelax och städar för vi får gäster från Sverige imorgon! Kommer tillbaka till Övermark ikväll någongång antar jag men jag har lust att simma innan vi åker tillbaka för nu är äntligen sommaren här igen! :)