Uppdaterat iOS

Testar som bäst den nya blogg.se-appen, vilken verkar så mycket bättre än den gamla. Jag uppdaterade nämligen systemet på min iPhone idag och då uppdaterades automatiskt alla appar som jag har varit för lat för att uppdatera. Jag gillar iallafall det nya iOS riktigt mycket hittills för det har ljusare färger och finare stil. Får se bara om jag vänjer mig vid bloggappen, för än så länge förstår jag mig inte på hur man ändrar storlek på bilderna man sätter upp. Om det börjar funka kanske jag börjar blogga lite oftare :)

Idag har jag skrivit ett kort finskaprov och därefter städat rummet samt satt upp lite tavlor och annat fint på väggarna. Ikväll blir det mys med älskling och lite repetition av det viktigaste inför imorgon då det är finska läsförståelse som gäller. Håll tummarna för mig! 

Skor, skor, skor

 
 
Jag har sett en hel del snygga kängor i butikerna, och jag ska definitivt ha ett eget par i höst/vinter. Än så länge springer jag oftast runt i ballerina, för de är så otroligt sköna och fina. Men snart blir det ändring på det då höstrusket kommer, och det skulle vara snyggt med lite annorlunda jämfört med vad jag annars brukar ha. Så då vill jag gärna ha något par av dessa skor som kontrast mot mina ballerinas, hehe.
 
Ska ha mami att kolla efter åt mig i Sverige över helgen, och om inte hon hittar några så beställer jag hem ett par. 
 

Krypa ner till kojs

Idag blev det inte en särskilt produktiv dag, men lite har jag fått gjort. Jag har läst lite inför textkompetensprovet på fredag, sökt skor på nätet, avnjutit supergod havtornskräm, tagit en lång och skön dusch och så har jag ju förstås bloggat! Det ni!
 
Ska snart krypa ner i min sköna säng med älskling och titta film innan natten. Det går en spännande på sexan ser jag :)