Genialisk idé

Jag har kommit på en jättebra idé för folk som har atandläkarskräck! Om man tar och sätter upp en tv i taket, så som man sätter upp en på väggen, kan man ju titta på tv medan man ligger där. Då går ju tiden snabbare istället för om man ligger och tittar på den irriterande lampan, där det finns ett märke där det står "Farao" elle vad det står :S
Men det kan de ju nog egentligen kosta sig på, för att få folk att trivas hos tandläkaren. Varför har aldrig folk tänkt på det förr? :oMånga inlägg.

Jag skriver alltid flera inlägg efter varandra, för jag själv tycker det är mycket roligare att läsa flera kortare inlägg än ett jättelångt. Hoppas det är okej?
Nu ska jag städa rummet förrän dammråttorna kommer, och ikväll ska jag på föräldramöte till caféet. Jag tror att barnen ska med..nån som vet? :)
Efter det ska jag gå i bastun och i duschen och ta det lugnt. Skönt med dagar då man inte har nåt att göra. Oj, har en uppsats att skriva till imorgon också. Den blir mera som en bok än en uppsats..jaa..

Woow..

Idag har vi bara haft en enda "ordentlig" lektion. Såhär såg dagen ut:

Gymnastik x2 - Simning, men jag trodde vi skulle till brandstation, så jag hade inte med simkläder. De som inte simmade gick ut och gå.
Matte - Räknade(?) :D
Håltimme -  gjorde inte speciellt mycket..
Fysik x2 - Vi åkte till brandstationen.
Håltimme - Åkte hem!

Här kommer lite bilder från brandstation. Vi fick titta på ambulanserna och brandbilarna, släcka eldar med skumsläckare och brandfilt, och egentligen åka upp i skyliften. Men tyvärr var det så att just när jag, Anna och två till skulle gå i skyliften, fick de ett alarm och åkte iväg. Så det blev ingen skylift för oss. Då blev vi ledsna och gick till Halpa-Halli för att tröstäta :D
Anna prövar på sitt framtida yrke x)Skyliften :)