MINA ÖRON SPINNER

 
 
Här har ni beviset för att två duktiga nytänkande sångare kan göra en ny låt så mycket bättre än de två originalen. Himla fint alltså. 

50 SHADES, INDEED.

 
 
Ikväll fortsatte vändagsfirandet kan man väl säga, för en biodejt med alla bruttor minus Emma var inprickad i kalendern. Det var den omtalade, mystiska Mr. Grey vi skulle och se på, och jag kan förstå att filmen har fått dålig kritik efter den filmen. Jag däremot tyckte den var himla bra. Speciell, men bra. Jag är inne på tredje boken och utan att avslöja för mycket kan jag säga att den första filmen ger så lite av vad hela historien handlar om. Så ett tips från mig är att läsa böckerna, men filmen är verkligen sevärd! Fem av fem slipsar ;)

VALENTINE'S DAY

 
Hej igen hörni! Tänkte skriva lite om alla hjärtans dag som började med mys i mängder och en dag med slappande med min finis. Till kvällen for vi iväg till CrazyCat för jag skulle bli bjuden på middag. Vi åt en urläcker nöt inrefilé i pepparsås och till efterrätt fick chokladgalna jag en riktig maffig chokladkaka. Så otroligt gott och mys att sitta och prata bort några timmar med Jimmy. 
 
Jag tycker inte att alla hjärtans dag måste vara en dag med måsten eller besvikelse ifall man inte har någon särskilt att fira med. Om man inte har det kan man ge sina vänner lite extra omtanke och jag är en sån som tycker att man ska pussas lite extra varje dag om man har någon att göra det med. Inte bara en dag på året. ;)