STUDENTENS LYCKLIGA DAG

 
Nu har dagen då kommit då jag får mössan på huvudet. Steg upp rätt tidigt i morse för att fixa mig, locka håret och äta en ordentlig frukost. Klockan nio börjar dimissionen och vid tolv, halv ett-tiden borde jag vara hemma igen. Klockan ett börjar bjudningen. Har redan fått så otroligt fina presenter men jag tycker det är allra roligast att se hur många personer som faktiskt tänker på en. 
 
Nu önskar jag alla andra studenter ett stort GRATTIS och alla andra som slutar skolan ska få ett skönt sommarlov. Ikväll firar vi in sommarlovet ordentligt. SKÅL! ✽ 

DAN FÖRE STUDENTDAN

 
Dagarna går nu ut på att förbereda inför lördagens festligheter. Moster och hennes man kom i onsdags från Åland och farmor kom idag hit också. Otroligt roligt ska det även bli att få träffa storasyster som har kommit från Sverige inför min student. Jag minns på riktigt inte när jag såg henne sist. 
 
Det mesta börjar iallafall vara iordning ställt nu här hemma och smörgåstårtorna fixade storebror ihop idag. Även tårtorna borde vara in the making i Övermark. Nu återstår det bara att välja vilken av klänningarna jag ska ha på mig imorgon och så är det generalrepetition ikväll. Och efter en god natts skönhetssömn är jag nog redo för dagen jag väntat på i tre år. Vilken underbar känsla det kommer att vara! 

SONISPHERE 2014 @ HELSINKI

Åkte som sagt igår iväg på en liten mini-semester med älskling till Helsingfors för att se Metallica på Sonisphere-festivalen. Vi tog tåg från Seinäjoki och kom fram på förmiddagen, checkade in på det fina hotellet och gick så småningom ut i ruskvädret för att shoppa lite. Hittade vad jag behövde och lite till, och så fick jag en tidig studentpresent av Jimmy ♥. Lunch på efterlängtade Bravuria och shoppa lite till sen.
 
 
Vid sex-tiden på kvällen befann vi oss vid Hietaniemenranta för att se på Danzig och Slayer, men allra främst Metallica. Mellan nio och tolv ungefär stod vi och trängdes med 28 000 andra personer i ösregnet. Legendariskt var nog ordet! Kvällen blev iallafall super bortsett från det regniga höstvädret och den oturen att en mås sket på mig (HAHAH) och min telefon dog utan vettig orsak. Trötta i kroppen och våta gick vi hem till hotellet efteråt nöjda och belåtna och kröp ner i sängen efter en lång och varm dusch som nog inte varit så välbehövlig som just då. Började dagen med god hotellfrukost innan vi tog tåget hem igen.
 
 
Mina favoritlåtar under kvällen var nog Unforgiven, Nothing else matters och Whiskey in the jar. Vi fick även äran att vara första publiken någonsin att få höra låten Frayed ends of sanity live. Inte illa det inte! ;)