I DON'T BELIEVE THAT ANYBODY FEELS THE WAY I DO, ABOUT YOU NOWHelgen i några få ord - massor med mat, kortspel, musik, inflyttningsfest i Nämpnäs, kyla, snöskoter, underbart väder, lycka, mys, och massor med sömn!

En ny vecka har också hunnit börja, jag har min gamla, otroligt lätta Sony Ericsson i fickan igen om dagarna i väntan på en IPhone. Fick se på ettornas musiklinjes konsert idag också. Var en helt bra konsert! Satt och talade om allt möjligt och skrattade en hel del med Serena. Slutade efteråt och mamma hämtade mig. Handlade ingredienser till en skinksallad som jag fixade tills älskling kom hem från bilskolan.

Har även bastat och så känns det som om jag har suttit med massa matteuppgifter hela dagen. Gaah!
Nu ska jag spela lite gitarr och sen se vad som kommer på tvn. Ha en bra tisdag allihopa!


Smyglängtar tills sommaren!

EVERY LITTLE THING'S GONNA BE ALRIGHT

Somnade rätt fort igår, och fick sova längre. Var dock med om de längsta två engelskalektionerna någonsin idag. Mamma och Jimmy hämtade mig efteråt, så for vi och handlade och skjutsade älskling till bilskolan. Mamma skjutsade mig till Casa där Serena, Maria och några andra satt och åt pizza. Gick sen vidare till Café Albert och satt där ett tag innan vi hämtade upp Jimmy och for hem.

Idag har jag spelat Sims. Fick sån lust för det idag i skolan. Har också fixat fruktsallad och tittar som bäst på I Am Legend som kommer på sexan. Men vet ni vad, imorgon är det äntligen fredag!Haha, har sparat den här någongång. Vet dock inte varför..

NEW LOOK

Är numera nästan svarthårig istället för brunett efter att Mariah gjorde mitt hår så fint idag efter skolan! Kom hem runt sju till älskling, så for vi iväg till Serena och hälsa på henne och hennes utbyteselev från Ilmajoki, Maria. Talade om allt och inget, läste olika bloggar och hittade massa skoj på nätet. Gjorde även en riktigt fin presentation av mig och Jimmy åt Maria. Haha!

Nu blir det mys och Family Guy. Får hoppas man inte blir alltför chockad när man ser sig i spegeln imorgon!


Tog bilderna av Mariah. Tack för det fina jobbet och de trevliga diskussionerna, haha!