Att se dig i ögonen, att höra ditt namn

Amanda kom över igår, vi hade filmmaraton med två och en halv film. Sen somna Amanda så jag gick också och la mig. Vi vaknade ungefär halv två och tittade lite mera film och for iväg till Kstad på lite shopping, men hittade absolut ingenting! Menmen, kom nyss hem och Amanda for hem och äta nu. Vi försöker komma på vad vi ska göra ikväll, vi vill göra nåt kul!

Jag vill vara det för alltid, så länge jag lever

Har varit en ganska chillsöndag idag. Har bäddat rent i sängen, ätit, suttit vid datan, lyssnat på musik och sjungit så jag är hes igen. Ska ta en dusch nu och sen ska jag titta en film. Antingen You Again, Raise Your Voice eller The Tourist. Vi får se!

Igår märkte jag av de här konstiga utslagen på armen, undrar vad det kan vara? :s

Men nu ser jag så klart, hur man kan vara så kär

Emma och Amanda kom hit igår vid sju-tiden kanske, så fixade vi oss och for iväg till smidjon. Det var faktiskt mycket folk där igår, i omgångar. Talade i telefon över 1½ timme med ♥ också.
Emma och Serena lämnade Amanda och mig ensamma, så vi var tvungna att få ut allt folk, och Amanda skulle vara hem ett för hon skulle upp tidigt och åka iväg på match. Så ungefär halv fyra slapp jag hem efter att alla andra åkt. Var jättetrött då, men fick ju iallafall ha trevliga diskussioner med vinglen.
Gick iallafall och sova lite över fyra, och vaknade klockan två, haha!


Emma före vi for ;)