Klänningar till salu!

Jag kommer att sälja två klänningar som jag beställde från Nelly för ett par veckor sedan, som jag tyvärr inte tyckte passade mig perfekt. De var dock superfina och storleken passade, men jag ville hitta en klänning som passade perfekt. Och på grund av att Nelly ville krångla som bara den så slapp jag inte in på sidan för att skriva ut returneringsblanketten för att skicka tillbaka dem innan det var för sent. Så därför är de här på bloggen nu istället!
 
Jag är lite under 160 cm lång och har vanligtvis storlek S på kläder, och klänningarna passade på mig, så bli inte chockade att det står M och L, för de är väldigt små i storlekarna.
 


Elvira dress
Storlek M
29,95€
Har små prickar, är en fin beige färg och är en jättesöt klänning. Fin rygg också :)Chiffon tube dress
Storlek L
21,95€
Älskar verkligen färgen, man syns verkligen då man kommer! Väldigt somrig och den har lite vadderade kupor. Perfekt till skolavslutningen och sommaren :)
 
Ta kontakt här, på facebook eller då du ser mig om du är intresserad! Kan skicka klänningen på posten om du bor längre bort än Närpes. Men det kan diskuteras då. :)
 

GRAAAAATTTTTIIIIIIIIIIS EEEEELIIIIIIN

Idag fyller ju faktiskt världens bästa kamel hela 18 år! Wooooooooh, GRRÄÄÄÄTTIIIIIIS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D
 
Och bara för att du brukar göra fina dikter, så ska jag göra en åt dig:
 
Nu blir du 18 din lustiga kamel
det kommer att vara crazy då du ska gå på bar
och så får du ju faktiskt köpa eget camel
och sedan sörja över att du efter en kväll inte har någonting kvar
 
Du är ju lite galen
det vet vi ju alla
och när du tränar med smågymnasterna i salen
så bara väntar du väl på att de ska falla (hehe)
 
och när du träffar alla "snygga pojkar" då du är ut
så får du ju faktiskt inte glömma
att då du går där med ditt ass som putar ut
så är ju Jojjo och jag och skrattar i buskarna där vi är gömda (muhaha)
 
 

Morsdag, geocaching och annat fint!

Jag har varit väldigt oaktiv, det måste jag ju erkänna. Var faktist tvungen att gå in på bloggen och titta vad jag senast skrivit om, så länge sen är det. Har haft så mycket annat skrivande i form av essä efter essä, textkompetenser, reportage, slutrapport för vårt företag och ännu lite till, så jag har ärligt haft riktigt nog av allt skrivande. Men nu har jag lite krafter igen!
 
 
Vad har hänt på sistone? Jo, det har gått så långt så det endast är 18 ynka dagar kvar tills sommarlov. Det är inte klokt hur fort tiden går. Vi har även fått haft finbesök här i Pjelax, nämligen moster och hennes man från Åland. De introducerade mig i geocaching, något som jag nu tycker är skitkul! Det är en skattjakt världen över, googla om ni vill veta mera, och pröva på vetja! ;)
 
Papa, mama och moster och hennes man som geocachar vilt under Rörgrund paviljongs terass. Haha!
 
Papa blev glad efter att vi hittade en cache efter mycket sökande, hehe!
 
I onsdags var det även morsdag, och årets morsdag började i Övermark med äggplockning och massor med mat. Efteråt blev det bilvaxning i den sköna solen, och sen bar det iväg till Pjelax. Åt en rökt abborre (MUMS!) och efteråt hoppade mina bröder, jag, Jimmy och Nette in i bilen så for vi för att hälsa på rara söta farmor som hade gjort sig så fin ♥
 


 
 
Sen hem för att åka ut i roddbåten utan ankare för att fiska med Jimmy, haha! Fick ro hela tiden och undvika att driva iväg till svanhopen som såg farlig ut. Inget napp.Snyggis ♥


Efter vår lilla fisketur bar det iväg på en läskig runda i skogen för att plocka mossor och lavar till en biologikurs som jag går, och där hittade vi också mycket annat än bara växter, nämligen en söndrig flick-klackasko halvt begravd i mossan. Hittade också en konstig stenhop som liknade en grav, konstiga plastsäckar nerväxta under mossan, och bäst som det var pickade Jimmy på mig där jag satt och sökte mossor, och så satt jag bredvid ett kors - alltså jag satt på en grav. Usch!
 


 
Vi tänkte vi skulle gå över till en annan skog för att vi fått nog av den skogen, men det första vi hittar där är ett skelett på marken. Det hade dock bara varit en fågel som tur var. Efter det gav vi nog upp vår skogsrunda och for hem för att mysa istället. En fin dag, kan man lätt säga!