Take me there before I do

 
Igår var det en chill-måndag. Hade bästaste Anna över, tittade Lejonkungen, åt massa gott och snackade om allt möjligt. Jättetrevligt att få träffa henne, som alltid! Då hon hoppade på vespan hem så for jag med Jimmy och två till ut i byn, där vi hamnade vid skolan och spela fresbee med några till. Skitkul fastän jag sög på det, haha! Fjållade runt lite i lekparken med de andra innan vi for till Pjelax och sova.
 
Ikväll var vi också i Övermark, vaxade Jimmys bil så det blev jättefin, spelade wii, tvättade moppebilen och chillade. Är hemma i Pjelax nu igen och skall snart sova så jag orkar upp imorgon igen på en springtur. Sen fixa skrubben klart.
 
 

You can stand beside me and think you know me

 
Ännu en underbar sommarlovsdag då jag steg upp lite efter nio, drog på skorna och tog en joggingrunda. Efteråt frukost och sen började jag hjälpa mamma med att städa ur en lite större skrubb. Håller som bäst på att göra riktigt fint där. Ska flytta in mina kläder dit sen, så jag får en liten walk-in-closet, mihi. Måste skaffa lite grejer till så blir det riktigt bra.
 

Lion King

Ikväll ska Anna och jag få återse Simba, Nala, Mufasa, Sarabi, Scar, Rafiki, Timon, Pumba och många fler. Vi har planerat in en mysig Lejonkungen-kväll ikväll och det passar bra till denna mulna måndag. Ska köpa massa gott på vägen till Övermark, så sätter vi igång första filmen halv sju. Ha en bra kväll!