Let's mennäää

Ojoj vad skönt med jullov säger jag bara! Idag steg vi upp tidigt, alltså klockan nio typ, och for iväg till Tuuri med Smith och Elin. Är påväg hem nu. Fick några grejer handlade; en topp, en tröja, sminksvampar, och godis. Tycker jag egentligen har allt jag behöver för tillfället, men nog kittlade det i fingrarna för det när man såg alla fina plagg.

Var och åt god och väldigt mättande mat till ABC på vägen hem, så nu sitter Elin och jag och pöser i baksätet. Men nu dags för godis! Haha.

It's beginning to look a lot like christmas

Har tyvärr haft ett litet uppehåll på senaste tiden. Jag har haft fullt upp med lussande i mängder, vilket har varit otroligt roligt och en jättefin upplevelse. Tur man hade ett lustigt gäng med sig också!

Har också hunnit slå in julklappar i mängder, bakat pepparkakor, kämpat in i det sista med skolan och skrivit två prov. Nu har jag äntligen det efterlängtade jullovet och jag ska njuta som bara den. Den här morgonen t.ex., dan före dopparedan, spenderar jag med julfilm, tända ljus, mys vid brasan och knäck.

Ska försöka blogga lite till innan jul, men om jag inte gör det så önskar jag alla en jättegod jul! :)