LIFE IS ABOUT MOMENTS

 
Såg några kloka ord härom dagen: Life is about moments. Det är alla små ögonblick vi ska fånga för det är ju dem livet består av. Det är dem som vi minns i framtiden då ögonblicken håller på att ta slut. Vi har stunder med dem vi älskar och stunder med vad vi älskar att göra, och dem ska vi ta till vara. Man ska inte tänka bakåt och inte för mycket framåt, för det mesta löser sig alltid och istället ska man lägga energi på nuet. Och man ska aldrig någonsin ångra något som en gång fått en att le.
 
Ännu en dag med läsning är förbi och snart är jag genom den tråkigaste boken: genteknik. Fixade ihop pasta till middag åt familjen och nu ska jag iväg till gymmet för ett SBT-pass. Ha det fint så hörs vi!

HEJSAN

 
Igår började ännu en vecka med läsande efter en toppenhelg! Den ska jag berätta lite om imorgon för nu har jag varken ork eller lust för det (läs: att föra över bilderna från min telefon). Måndagen började iallafall med sovmorgon till halv nio och sedan satte jag igång med lite städning innan jag började läsa. Känns mycket bättre att läsa om jag sitter i ett städat rum då jag gör det. Läste till fyra-tiden då jag istället tittade lite film och sen for jag iväg till gymmet. Sprang och tränade mage, rygg och armar. Efteråt kröp jag ner i sängen med godsakerna på bilden och min underbara bredvid så tittade vi Sagan om ringen. Har inte sett de filmerna förr så Jimmy tyckte det började bli dags. Sedan var det igen dags för natt - dagarna går så himla fort nu!

INSPIRATION

 
I brist på bilder så bjuder jag på lite inspiration idag. Fredagskvällen blev lugn med lite bilkörande i Näsby, sen hem och somna rätt fort. Efter en sovmorgon idag är jag iallafall utvilad och redo för kvällens bravader. Efter middag hemma i Pjelax dit vi snart ska så ska jag fixa upp mig och sen är jag definitivt redo för en kväll på JP@Logen med vännerna. Igår kom även farmor med buss från skogen för besök över helgen. Alltid lika roligt att se henne, och fastän det är en åldersskillnad på ca 70 år mellan oss så är vi nog väldigt lika ändå hon och jag. ♥
 
Vi hörs senare eller imorgon!