wishlist

Detta finns på min önskelista i år. Egentligen har jag det mesta jag behöver och jag hade riktigt svårt att komma på något jag ville ha. Men lite grann har jag kommit på med tiden.
 
♥Främst av allt behöver jag nya högtalare till rummet. Har haft exakt likadana förut men de har fått fnatt.
♥Ett Thomas Sabo armband har jag önskat av älskling, för de är verkligen så himla fina.
♥ Den mysiga filten ochb tossorna hittade jag på hemtex. Har aldrig känt på något mjukare i mitt liv.
♥En ny golvlampa till rummet är välbehövligt. Den jag har nu är redo för skroten.
♥I brist på annat att önska mig så skulle väl saker inför mitt framtida hem vara bra att ha!
♥Pengar till nödvändiga saker sitter aldrig fel, inte heller presentkort (gratis shopping är bäst!)
♥Sist men inte minst är jag verkligen i behov av en ny telefon. Mina högtalare är numera värdelösa på den jag har (får skylla mig själv). En iPhone 5s gold skulle inte sitta fel i fickan, haha.

Catching Fire

 
Här har bloggen stått tomt ett tag, men har haft lite annat att göra. Ska berätta mera om den senaste tiden evetuellt imorgon, men nu tänkte jag bara berätta att ikväll blir det bio med tjejerna. Vi ska se den andra delen av Hunger Games, och eftersom jag tyckte den första var skitbra så hoppas jag denna blir lika bra. Nu ska jag mysa någon timme med älskling innan det bär iväg. Ha det bra!

Kreta dag 7 & 8

Den sista hela dagen, lördagen, vaknade vi upp till strålande väder, vilket vi var tacksamma för. 
 

Efter massa bus på stranden och efter det sista doppet fick vi nog av molnen som rullade in och sa då hejdå till våra nya vänner Eva och Panagiotis, men vi kommer absolut att ses igen! 


Säg hej till den söta kissen Smulan, som fick sitt namn efter att hon stod i mammas och pappas hotellrum och åt upp varenda smula av pappas chokladmuffins. Stackars lilla hungriga. Hon blev en stammis i hotellrummet och var alltid lika söt.
 
Vi beskådade den fina solnedgången en sista gång från hotellet innan vi gick till Platanias för den sista middagen och shoppingen.
 
  
Vi åt på en otroligt fin restaurang, Mylos. Har aldrig ätit så god tzatsiki som där, och det var absolut den bästa bakade potatisen på resan. Till efterrät ville jag ha en brownie, som dock var gigantisk. Till på köpet fick vi en enorm fruktkorg med färska frukter av olika slag, samt en brinnande apelsin. Dit åker jag definitivt tillbaka nästa gång jag åker till Kreta!

 
 

Vi shoppade sedan det sista innan vi traskade iväg mot hotellet igen. Smulan sa hejdå då vi kom tillbaka till hotellet.
Vi började vår sista morgon med en god frukost, färskpressad apelsinjuice som var gudomligt gott och lite airhockeymatcher mellan Jimmy och mig. Vi hämtade våra kappsäckar och åkte lite sorgsna hem iväg hem till kalla Finland. Med en otroligt bra vecka i bagaget så var vi nog ändå nöjda, för tänk på de som inte alls fått vara på resa! :)