We will be counting stars

 
Onsdag och skoldagen kändes en aning trög, kanske för att jag var så trött i morse. Fick dock köra min egen bil igen, vilket gjorde dagen så mycket bättre! Vi har fixat lite på framkofångaren på den de senaste veckorna så nu kändes det riktigt bra att köra den igen efter ett litet uppehåll. Marianne och Yngve firar sin tjugonde bröllopsdag idag och åkte iväg på tu man hand, så det var jag som stod för maten hemma idag. Varma grattisar till er båda! ♥
 
Jag trixade ihop en kycklingsås med backon och mustapekka, med tagliateller till. Det var meningen att bli en liten middag för två men vi fick Toffe på besök också! Trevligt, trevligt, och gott blev det! Efter maten diskade jag undan lite grann och började fixa lite läxor. Har inte gjort mycket alls idag eftersom jag fortfarande är trött, haha! Nu är det Star Wars på tvn här i rummet, så jag som inte är ett riktigt stort fan ska sätta på ett avsnitt Greys Anatomy. Låter lite bättre i mina öron. Ha det bra!

Så var min helg

 
 
I fredags blev det som sagt att åka till Ellan på idolkväll med Sofie och Jojjo, och vi hade det jätteroligt med goda frukter och grönsaker och massa skratt. Fel person åkte verkligen ut men det tar vi som det kommer.
 ~ ~ ~ 
 
 
 
Lördagen var både Jimmy och jag jättetrötta, och det kändes som en slö söndag. Även det dåliga vädret spelade in och vi låg mest och tittade film halva dagen tills vi for till Pjelax på mat. Sedan tillbaka till Övermark för att säg hejdå åt ännu en liten kisse som flyttade och på kvällen satt vi igen och chillade, tittade film och spelade Mario innan vi for ut och köra till Näsby några varv och på kaffe till Teboil. Det blev en tidig kväll och vi njöt båda av att få lägga huvudet på den skönsköna kudden.
~ ~ ~ 
 
 
Idag, söndag så vaknde vi däremot redan klockan nio och var pigga. Då kom vi på att klockan faktiskt bara var åtta på grund av vintertiden, och då gick vi ut för att plocka ägg för att känna att vi inte steg upp klockan åtta en söndag helt i onödan. Efter det åt vi lite och så läste jag lite biologi så jag skall ha koll på allt, och sedan började jag så småningom göra mig klar för ljuspartyt som Jimmys mamma skulle ha idag.
Mina fina kompisar var även inbjudna och vi fick dofta på allt från mindre trevliga dofter som tallsåpa till tvättmedel till goda dofter som toffe och körsbärsträd.Ett otroligt gott doftljus till mitt rum och ett till Jimmys rum hittade jag och en fin ställning till. Det ska jag mysa mycket med under alla mörka höst- och vinterkvällar. Tacorulle och kladdkaka bjöds det på och senare blev det några matcher Mario som gick så vilt till för Elin att hon hade ut ett saftglas över hela bordet. Hehe, oj.
 
Nu blir det att läsa lite mera läxor och sen några avsnitt Greys anatomy med glögg som avslutning på kvällen. Låter hur underbart som helst i mina öron.

Kreta dag 3

Den tredje dagen vaknade vi upp till ännu en underbar utsikt av en underbar dag, och efter en god frukost bar det iväg mot stranden igen. Det var väl runt ca 30 grader och jag njöt som bara den!
 
 
Stället vi var på vid stranden hette Island Summer Bar, och det unga paret som skötte det var så otroligt trevliga och hade så fantastiskt bra service! Därför spenderades hela vår veckas stranddagar just vid det stället. Fina dagar på stranden ♥
 
 
 
Vi njöt av en fin solnedgång från hotellområdet och vår balkong på kvällen efter att vi duschat av oss allt saltvatten. På bilden till höger ser i var vår balkong var.
 
Därefter lämnade föräldrarna vid hotellet för en Grekisk afton, medan Jimmy och jag gav oss iväg för att upptäcka Platanias på egen hand. Vi åt den godaste oxfilen på länge på Karma, och sen var det shopping och att titta i alla små butiker som gällde. Mysigt att vara ute en kväll med bara älskling också ♥
 
Och så led den tredje dagen mot sitt slut. Det blev inte så många bilder tagna, njöt mest av att bara få vara där.