Joyeux Noël

Skulle ha satt upp en bild här, men det tar väldigt, väldigt lång tid, så ni får nöja er med att läsa. Jag ska från och med imorgon varje dag, skriva God Jul på alla möjliga språk, ända fram till julafton. Men nu ska jag g¨å och lägga mig så jag orkar med skolan och klarinetten imorgon. Usch.

Au Revoir
Julia

Hemmaa-aa-aa-a-a-a-a

Nu är jag hemma då, som ni kanske kan lista ut från rubriken. Funderar på vad jag ska göra nu. Ikväll kommer Ann-Sofie och Jeanette hit, svara gärna om du sett det här s jag vet att du sett min kommentar! :)
Jag tror jag ska dammsuga lite här i rummet för katterna släpar in en hel del skräp hit! Vaknade förresten inatt av att jag hade en ljusslinga ovanpå mig som hängde. Jag har en på hyllan ovanför sängen och den hade fallit så jag vaknade av att jag hade nån blomma i fejset x)
Mmm, mamma kom just in med flytande choklad som lämnat över när hon gjort en tårta åt pappa.. jag som praktiskt taget lever på choklad uppskattar ju denna gåva :D

Blommorna i mitt rum som jag sätter upptill varje jul.

Au Revoir
Julia

Hemma igen.

Jag kom hem ungefär halv tio ikväll. Nu blir det att göra några läxor om vi har nåt och sen sååva. Börjar med husli imorgon och jag tror vi ska göra julmat kanske??
Imorgon kommer troligtvis mina storasystrar hit, för pappa fyller då. Ska bli kul att träffa dem ju! :)

Godnatt
Julia