Glad vappen!

Igår slutade jag skolan redan 20 över 1, verkligen skönt med helg! Vespade iväg mot Övermark runt tre-tiden. Var ut och körde lite i byn och sen tog vi traktorn till Malm. Fixade en välkommen hem-banderoll åt honom också för han kom hem igår natt. När vi kom hem tittade vi 2 Prison Break-avsnitt innan vi somnade. Steg upp rätt så sent idag, låg och tittade lite mera Prison Break och nu sitter vi i garaget med Robin. De skruvar med ett tändstift just nu, *försöker låta smart*. Ikväll vet jag inte vad som händer ännu. Det är lite kallt och blåsigt så får se vad det blir av den här kvällen!

Jag e på gång!

Det var så fint väder ute idag så först satt jag och solade någon timme, sen tog jag på springskorna och for ut på en halvtimmes joggingtur. Var ändå inte tillräckligt slut tyckte jag så jag tränade en stund på studsmattan, sen massor med mag- och ryggövningar. Nu funderar jag nästan på att köra lite Wii också en stund för att få slut på armarna också. Passar på att göra sånt här nu medan jag hinner, för i nästa vecka börjar den sista provperioden i grundskolan!

Här kommer lite våriga bilder av Murrin och Knotte!Under the cocnut tree, you'll be chilling with me

Tog vespan till skolan i morse, hade jobbiga lektioner nästan hela dagen, men humöret har varit på topp för det är ju snart helg!
Efter skolan for jag med Anna till på glass i solen och sen hem. Har gjort läxor och uppgifter nu, men nu blir det att sitta i solen, äta nudlar och läsa solo.