PROM DRESS

Köpte som sagt en balklänning i Tuuri, och på måndag är dess premiärkväll. Folk har velat att jag skulle blogga den, så här kommer en bild. Dock ger ju aldrig en bild ett klädesplagg rättvisa, så ni som kommer på balen så får se hur den ser ut i verkligheten. Jag trivs faktiskt i den!

EN LÄTT DAG

Idag är det onsdag, och det betyder i den här perioden endast tre lektioner! Jätteskönt att få sova länge och sluta tidigt. Det är även pappas födelsedag så vi har uppvaktat honom med presenter och sånt. Fastän han inte läser min blogg så säger jag, Grattis på födelsedagen pappa! ♥

Började med läxorna direkt jag kom hem och var färdig kanske lite före fyra. Det tar så otroligt lång tid, man blir frustrerad då man inte förstår fast man vill, men när man istället väl förstår nåt man har kämpat med så är det nog egentligen värt besväret. Ibland. Beror på vilket humör man är.

Nu ska jag ta och läsa lite bloggar och sen får vi se. Jag tror älskling kommer hit ikväll, hoppas verkligen det! ♥

THE CAMERA'S ALIVE!

Idag har jag laddar kameran, tagit bilder av saker som hänt senaste tiden. Här får ni se rummet till att börja med:

Det är otroligt svårt att ta bilder av ett rum, för de som tittar på bilderna ser ju inte helheten. Ser helt enkelt mycket finare ut i verkligheten då allt smälter in.


Tre av väggarna är ljusblåa. Ovanför golvlampan ska jag ännu sätta upp vita hyllor. Ska göra det nån av de närmaste dagarna.


FondväggenJulstjärnan är uppe i fönstret nu.Mitt nya tv, skönt att slippa det andra minimala tvt!