TUURI IT IS

Kom hem kring fyra igår efter lite grillkväll på verandan hos mig och massor med runnande i Näsby och andra ställen. Var en riktigt nice kväll. Var iallafall skönt att komma hem igen och få gå och sova. Han även vara och titta på danzatores dansshow med Anna igår. De var riktigt duktiga! Efteråt blev det årets första bollaglass! Steg upp lite före tio idag till ett underbart väder. Sitter i bilen nu med älskling och idag är det Tuuri som står på schemat!

 

ATLANTICA AENAS RESORT & SPA

På höstlovet bär det iväg till värmen igen, Cypern, Ayia Napa den här gången. Det blir mina föräldrar, älskling och hans föräldrar. Ser ut att vara jättefint där! Jag är glad så länge jag slipper till värmen. Jag älskar värme! ♥

Hotellet vi bor på ligger ovanför Nissi Beach, och har ett av Cyperns största poolområden. Men tror nog jag hellre ligger på den underbara stranden istället!

Hotellet:
Här är några bilder på fina Nissi Beach:FRIDAY ♥

Ännu en gång har en skolvecka gått, och jag har räknat att jag endast har ca. 17 dagar kvar i skolan då man räknar bort lediga dagar och utflykter. Så himla skönt! Jag började min helg redan halv ett med att älskling hämtade mig. Bar iväg till Kstad ett varv, sedan hem ett varv och upp till skogs efter bästa Anna. Sen var det Vasa som gällde. Även den här gången blev jag mycket fattigare medan garderoben blev delvis fullare. Ska blogga kläderna sen!

Har börjat få lite ny blogglust nu igen, och har fixat på en ny design. Dock satt jag i garaget och gjorde det och internet blev otroligt segt så det fick vara tills en annan dag. Ikväll blir det antagligen att åka ut och köra så håller på och laddar ner lite ny musik. Ha en awesome kväll alla! ;)


Btw, titta in imorgon så ska jag berätta vart det bär i höst!