SOL OCH TULPANER

 
 
Vaknar den här fina morgonen med solen som lyser in genom lägenheten, vilken känsla det är alltså. Obeskrivlig! Sitter och äter frukost som bäst och skall snart gå iväg till skolan. Har haft väldigt långa dagar hittills denhär veckan så har inte hunnit göra särskilt mycket på kvällarna. Men idag ska jag försöka mig ut på en springtur i solen då jag slutar. Man får ju en sån himla energi och inspiration till livet så fort solen kommer fram. Ha en fin dag hörni! 

CHIA-CHIHUAHUA

 
Hej på er! Denna tisdag har flutit på riktigt bra. Vårkänslorna börjar defintivt krypa i bröstet då fåglarna kvittrar påväg till skolan. Jag hade tre lektioner innan jag gick hem och tog lunch och sedan gick jag tillbaka för att ha tre lektioner med en annan grupp som jag kommer att missa då vi åker iväg. De lektionerna gick snabbt så då fick jag gå hem, fixa mat och så småningom söka mig iväg till gymmet. Där tränade jag ben, rumpa och mage. Mysigt avslut på dagen också med chia-pudding och läsning/musik/filmtittande. Imorgon åker jag in till stan ett varv för att köpa nya jeans, mina går snart sönder, hehe. 

20 YNKA DAGAR

 
Mina nästan två veckor till sportlov bara sprang iväg och jag hann med jobb, utflykter, lite träning och massa mys. Det kändes lite småsegt att efter ett sådant dunderlov skicka iväg Jimmy på jobb till Vanda och själv sätta mig i bilen för att igen åka iväg till Vasa och skolan, men det som tröstar mig nu är att det är 20 ynka dagar kvar tills vi åker iväg till London, på min 20-årsdag. Det innebär även endast 11 skoldagar innan dess och det ska jag nog klara av. 
 
Skönt är det absolut med lov, men lite rutiner med träning, mat, sömn och aktivitet sitter inte heller fel. Att dessutom isen på vägarna nu är borta här gläder mig extra mycket, för den var fortfarande kvar då jag åkte hem till Närpes på sportlovet. Våren kommer ju med stormsteg! :)
 
Hoppas ni har det fint! 
 
Jag lovar förresten att ni ska få lite trevligare bilder än tumblr-bilder från och med nästa vecka.