I vasa på studiebesök!

Är i Vasa nu på studiebesök med dessa två filurer. Har varit på ett ointressant besök till tradenom-verkligen inget för mig. Sitter som bäst på Chili&Lime och äter, sen blir det lite shopping!

Then you really might know what it's like

 
Efter en hemsk natt med huvudvärk till tusen tog jag mig iallafall upp och har redan orkat med dubbelmatte. Har håltimme som bäst. Igår chillade jag mest efter en lång skoldag med att läsa bok, fixa läxor, titta tv och göra alla fem körkortstest på internet. Var även ut en sväng i kylan med älskling på kvällen.
 
Har kort dag idag, så jag slutar redan 13.20. Skönt!

Hej där!

Den här veckan har varit så otroligt lätt jämfört med vad jag är van med. Jag har faktiskt tid att fundera vad jag vill hitta på om kvällarna. Har iallafall läst halva bilskolboken så jag får det överstökat, varit på kalas hos Jimmys mormor och chillat i mängder.
 
Känner att jag vill komma ordentligt igång med träningen, eftersom jag mår så mycket bättre då jag tränar. Tänkte ta mig ut på en springtur istället för sovmorgon då jag hade två håltimmar häromdagen, men det såg så mörkt, kallt och dystert ut så det lockade inte alls. Måste väl helt enkelt hitta motivationen. Tror definitivt jag skall börja på med yoga igen efter att jag läste en bok igår som handlade om det. Det var rätt avslappnande och skönt när jag höll på med det förr. Så det ska jag börja med igen!
 


Aspirin vi tillverkade på läkemedelskemin idag :)