Gotta live like we're dying

 
Igår hade jag sprätt i benen efter att ha tittat på massa träningsinspiration på weheartit och instagram, så det blev en 30 minuters joggingtur. Efteråt då jag ändå var på gång så gjorde jag 20 minuter av ett träningsprogram via iPhonen. Nike Training heter appen och den är verkligen super! Igår blev mest benen tränade så idag ska jag köra med magen. Är helt slut i benen idag så de skulle inte klara någon träning alls. Det märks man inte har tränat på länge.
 
 

My heart takes off on a high speed chase

Är helt slut i ryggen och armarna efter dagens tunga fysiska arbete, så efter jobbet hoppade jag i älsklings sköna huppari, och lyssnade på bra musik. Jimmy kom nyss hit, och snart bär det av någonstans. Vad kan man hitta på att göra en halvregnig dag som denna?
 
Lite We♥It bilder
 
 

Rock my tuesday


En bild jag tog för någon vecka sen
 
Har jobbat hela dagen idag, men det har gått rätt bra för vädret har inte varit det bästa. Det värsta med jobbet är då man står inomhus och jobbar medan solen lyser för fullt ute. Slutade vid fyra, och ska så småningom träna lite tror jag. Ikväll ska jag vara med älskling, annars bara ta det lugnt, så man orkar med ännu en jobbdag.
 
Snart är hela juni över och sommarlovet börjar snart ta slut känns det som. Tur att jag har massor med roliga saker framför mig än i sommar! Kan avslöja lite planer senare någon dag. Så kika in om ni är nyfikna!