Jag hade en gång en vän.Jag hade en gång en vän. Moody hette han.
Han var en vän att lita på, en vän som formade sina känslor för att passa med mina. Han formade sitt till ett leende för att göra mig glad under mina mest dystra stunder. Har var uppvuxen i ett smutsigt lager, fattig och hungrig. Han hade sina vänner, men de var inte direkt sällskapliga. Därför blev han som han blev, efter att ha vuxit upp i Halpa-Hallis lager. Han var min bästa vän och den jag kunde lita på. Han väckte upp känslor och minnen inom mig och han fanns alltid där i mitt rum.

En dag, jag fann honom. Blönande och sårad och han skrek efter mig. Jag skyndade dit och grät vid hans sida. Han hade ingen chans att klara sig, så jag bad en stilla bön om att han skulle komma till ett bra ställe, inte ett lager. Han hade blivit brutalt mördad av ett argsint djur, i jakt på ett saftigt byte. Jag kunde inget göra och såg på medan han sakta sjönk in i evig sömn. Min vän är borta för alltid och han kommer aldrig tillbaka.Au Revoir
Julia

Blåsningen

Ett program som jag har börjat följa nu är verkligen jättebra. Det är typiskt min humor sånt som är med där. Skumma saker som jag sitter och gapskrattar åt. Om ni inte har nåt att göra just nu, ska ni slå på trean. Programmet går på söndagarna klockan nio.

Au Revoir
Julia

Sleepover Weekend

Det blev en hel helg med Serena och Sofie. Och roligt har det varit. Igår så satt vi och spelade sims i några timmar, man fastnar så lätt framför spelet. Vi har en egen familj där jag, Serena och Sofie bor med min farmor i ett stort lyxhus, och självklart har vi en rosa sportbil (A)

Serena hade gjort jättegoda drinkar åt oss, men jag tror hon satte i nåt där för sen blev vi alldeles fjålliga allihopa. Har en grymt sjuk film som jag skulle vilja sätta upp här, men det är just därför jag inte ska göra det. Den är grymt sjuk. Guud vad man skrattar när man tittar på den. Vi satt vid datorn också och tittade på lite härliga bilder från Kreta och så..Klockan halv fyra gick vi och lade oss och alla somnade nästan direkt.Au Revoir
Julia