SOLIG SÖNDAG

 
Denna underbara söndag har bjudit på det absolut finaste vädret hittills i år. Man vet det närmar sig sommaren då det är för varmt att ha en tröja på sig. Dagen spenderades mestadels av mys i soffan framför tvn, men mot kvällen for vi igen iväg till Pjelax. Har packat och förberett mig för morgondagen och så kom Jimmys föräldrar över för grillmat på verandan i solen, memma och glass till efterrätt och så spelade älskling och jag lite kort. En otroligt härlig kväll blev det och man kan inte annat än älska det här underbra vädret. Det blev en bra uppvärmning inför den kommande veckans 25 plusgrader. För imorgon hörni, då åker vi äntligen iväg! WIHOO!

PÅSKFIRANDE

 
Det känns som om det varit en lång påskhelg. Jobbade hela torsdagen och for iväg till Övermark. Torsdagskvällen blev lugn och fredagskvällen likaså med massa mys och godsaker med älskling. Lördag blev det jobb igen och på kvällen utgång med vännerna - Logen var kvällens destination. Hade jättetrevligt de timmarna vi var där. Sen var det skönt att lägga sig i sängen igen. Massor med påskägg och choklad har jag även proppat i mig, vilket förstås hör påsken till. Med andra ord har helgen varit super!

#ABBORRE

 
En onsdag har gått som har känts som både tisdag och torsdag av olika skäl, torsdag för att det i princip är en fredag imorgon då älskling kommer hem igen. Idag har jag iallafall målat ett andra varv runtom i huset och donat på med lite somriga kläder tills nästa vecka och fixat tzatsiki samt sallad till maten. Sedan väntade lite Gossip Girl och så for jag med papi ner till vattnet och ut med kassen för att försöka få lite abborrar, mums alltså! Sedan slipa en stund på motorhuven (som snart äntligen är klar) och sen var det hur skönt som helst med en lång dusch. Nu är det dags för ännu ett avsnitt GG innan jag tar natt. Imorgon väntar en nio timmars dag på jobbet. Ha det fint!