Skolavslutningen avklarad.

Då var skolavslutningen avklarad, det tog ganska länge, men jag klarade mig nog. Jag är jättenöjd med mina betyg och jag fick ett stipendium på 35€. De tror jag att jag kanske ska spara till en moped i nästa år. Det är ju bra att börja i tid. Nu ska jag få i mig nånting, sen åker vi iväg mot Uttermossa, där vi ska på examensfest. Ha en skön dag, som förresten är supervarm! :)


Sommarlov!

Äntligen blir det sommarlov! Jag har nog egentligen ändrat uppfattning från igår. Det känns inte som sommarlov ännu. Men om några timmar kanske!
Igår var jag på pizza med klassen, och det var jättekul. Sen åkte vi till Wilsons konditori för att äta glass, och de hade öppet bara för vår skull :) Sen åkte Anna,Ida,Alex,Hanna och jag runt i Näsby på Idas cyklar. Hon har en så snygg cykel. Den är i gamlare modell och sprayfärgad rosa. En sån vill jag också ha! Men vi har en gammal cykel som jag kanske skulle kunna fixa upp och måla rosa förstås! Efter det kom pappa efter mig och vi for till villan. Där sov jag som en stock hela natten. Var verkligen slut efter bussresan igår.

Nu ska jag börja fixa mig, jag ska också slå in en present. Efter avslutningen åker vi på examensfest och vi sover på villan inatt igen. Men nu kommer bilder av klänningen som jag har lovat er! BIlderna är lite suddiga, men det syns ju iallafall hur den ser ut.

   

Först en bild på klänningen, sen ryggen på den. Sista bilden föreställer hela outfiten, med smycken också.
Nu ska jag önska er en trevlig avslutningen för er som har det idag. Och en skön sommar! :)Närpes runt på sex timmar! (+Kaskö) :D

Idag, på sista riktiga skoldagen, blev det att åka på Närpes runt med alla 7:orna. Vi började första att åka till Kaskö, där vi köpte glass och solade en stund, sen åkte vi vidare mot Pörtom och runt i hela Närpes. Vi har verkligen haft tur med vädret, och med sällskapet! Min klass kom i samma buss som 7- E,F och halva G. Vi hade såå kul idag, och jag vet inte hur mycket jag har skrattat idag. Med rätt personer kan verkligen en sex timmars bussresa bli kul. Tack så mycket för idag alla som har fjållat sig tillsammans med mig! :D<3


Jannica idag :)

Ja då var skolan slut, för jag räknar inte med avslutningen som en skoldag. Sommarlovet har börjat, men först imorgon börjar sommaren! Så räknar jag. Att på efter sista skoldagen börjar sommarlovet och efter avslutningen börjar sommaren.
Hur räknar ni? :)

Ikväll blir det att åka till villan och sova, men först blir det pizza och glass med klassen! Imorgon ska jag också efter avslutningen åka på en examensfest. Nu ska jag börja göra mig i ordning för pizzan, men först sätter jag ut lite bilder av mig och Sofie, med temat Sommar!

   

 

© Robert Lundqvist