It's raining men

Idag är det en väldigt regning och mörk dag, vilket har resulterat i en lång arbetsdag samt mys i soffan. Har lust att åka på en springtur nu, men det är synd att det regnar än. Därför ska jag pigga upp alla Närpesbor och alla andra som har det regnigt idag med lite fina och blandade sommarbilder från de senaste månaderna, så får vi hålla tummarna att solen tittar fram igen imorgon! 
 
Eller så får ni hålla tummarna för att det regnar imorgon så jag har tid att blogga istället, hehe :D
 
 

230713

 
Hejsan! Idag har jag plockat ägg, och sen trotsat vintervädret (som fortfarande envist håller i sig fastän alla lovar sommarväder), och målat lite utomhus.
 
Efter en stund ska jag gå ut och forsätta på ett projekt som jag håller på med. Jag håller nämligen på att reda upp några gamla lådor som fungerade som förvaring åt knappar som såldes i den gamla bybutiken i Övermark som fanns förr bredvid den som finns där nu. Fick veta att det var Jimmys mormors faster som öppnade den butiken. Intressant! Ni får se resultatet av projektet sen när det är klart. :)
 
Det blir även en tur till Pjelax ikväll och hälsa på mamma och pappa som kom hem från Åland igår. Plocka lite jordgubbar och försöka få tillbaka lite sommarkänslor av något slag. Vädret ger ju inga sådana iallafall med vind värre än isande storm på Alaska. Huudå!
 
 

Finbesök

Förra veckan hade vi finbesök från både Åland och Sverige. Det var sammanlagt nio gäster som var hos oss, nämligen Britt-Marie och Micke från Sverige som var ca en vecka, och så kom Ywonne och Bobbie från Åland och kusin Sandra med hennes familj Marcelo, Alina, Leon och Naima från Sverige. De var över helgen. 
 
Vi hann med allt från att leka skola, kurragömma och mamma pappa barn till att spela spel i mängder med barnen, och så var vi på marknadsbesök till Kristinestad, spelade kubb och allt möjligt annat. Det var en jättetrevlig vecka och det är ju bara för roligt att ha huset fullt med folk och speciellt en härlig släkt :)
 
'
Sötnosar :)

Traktorkörning med Jimmy och mig hehe :)


Micke håller i tuppen och barnen hälsar på Krokus :D

 

Tjocka släkten på besök i Övermark :)


Alina och Leon ;)

Marianne och söta Naima :)

Påväg mot marknaden :)

Alina hos frisören :)

Yvonne fixade fina flätor åt oss :)

'Geocaching, hehe ;)

Åsa :)
 
Sötis :))

Jag och Leon :)


Åsa och Sandra :)

Jag och Micke :)