Ny header

Idag blev det att fixa en ny, fin och lite färggladare och trevligare header än den andra. Det börjar ju bli vår i luften!
Åker så småningom iväg till älskling för att äga ut honom i worms, haha. Wish me luck! 
 
Den gamla
 
Den nya

Blueberry

De senaste fina sportlovsdagarna har jag jobbat för att få in lite pengar, övningskört så jag snart får körkortet, chillat med en ny serie, Survivors, för att få bort förkylningen, varit till Parra med älskling, för att njuta av solen som kikade fram igår, spelat Worms för att återuppleva barndomen, bastat för att jag älskar värme och myst med älskling, bara för att han är så underbar. Inte helt illa har jag det kan man verkligen säga och så får jag faktiskt njuta av såna här goda frukostar/mellanmål. ♥

springtime fashion

Då det blir ljusare ute älskar jag att förnya garderoben och gå från mörka, tråkiga färger till ljusa pasteller och färger man annars inte skulle bära. Så roligt med något nytt och fräscht.
 
Lyckades faktiskt hitta en hel del i Tuuri igår, och många fynd gjorde jag. Så uppiggande färger så jag blir riktigt sprallig.
 


Fick bl.a. med mig hem en supersnygg ljus läderjacka som blir underbar till våren, samt en praktisk och fin väska som inte är med på bild.