TU CUERPO

Låg och myste länge under täcket i morse vilket ledde till att jag bara hann äta ett äpple snabbt till frukost. Detta gjorde att jag har haft ont i magen idag. Man ska aldrig stressäta äpplen till frukost! Älskling skjutsade mig med traktor till skolan och ja fick sluta redan tjugo över ett idag. Mamma hämtade upp mig, vi for och handla och nu är jag hemma igen.
Har hostat som en dåre idag och är otroligt förkyld, så nu ska jag försöka leta upp febertermometern och titta lite Pretty Little Liars, plugga spanska och fixa läxorna i väntan på älskling som kommer hit ikväll. Ha det bra allihopa!

AND IT'S FINALLY OVER

Det känns underbart skönt att få en kväll totalt läxfri efter att ha kämpat mig igenom min första provvecka. Den andra perioden började direkt efter maten med engelska. dubbelkemi och dubbelhandledning. Skulle egentligen slutat fyra men fick sluta redan kvart över 3. Åkte till Jojjo i väntan på att Jimmy skulle sluta på sin praktikplats. Spelade piano, gitarr och talade om lite allt möjligt. Tack Jojjo för att du var min räddare i röven!

Tyvärr Elin så bloggar jag inte min shopping idag, för jag hittar inte sladden så jag kan föra över bilderna. -.-

ESPAÑOL

Har suttit och kollat Wheeler Dealers och lärt mig hur man skruvar med BMW, läst på engelskaprov och ska stormläsa nu så jag kan återupptäcka mina spanskakunskaper efteråt. Ska minsann beställa på spanska den här gången också, fastän jag kommer att blanda med franskan jag har lärt mig. Allt går om man vill!

Första meningen jag lärde mig när jag läste spanska var typ; Yo soy Julia, soy de Finlandia, de Närpes. Hihi, och hur man beställde glass på spanska. Fick faktiskt den gratis!