Prao


oredigerad

Idag steg jag upp rätt så tidigt och åkte iväg till Kantarellen. Där fick jag en skjorta som jag hade på idag. Jag höll nästan hela dagen på med att plocka i hyllorna och göra det snyggt där. Det var ju kul att hålla på med annat än att rätta moddeuppgifter. Sen räknade jag kassan med Y också. Ma&Pa kom efter mig dit efter att jag arbetat 3½ h. Då åt jag lite och sen for jag och tittade på en fotbollsmatch som Julina spelade. De vann med 3-1 ;)

Sen åkte jag hem till Julina och vi for ut och cykla. Där fick jag vara med om hemska upplevelser i en lekpark. Barn kan dö där!.. eller iallafall jag..trodde faktiskt jag skulle krossas och få värsta hjärnblödning och dö. Men jag lever än, om ni inte har förstått det 8)
Ni kan få bilder imorgon eller nåt tror jag. Ni ska få en bildbomb också annars.

Ikväll ska jag väl titta nån film om jag får nån nerladdad på min dator..bäst att börja nu om jag vill titta den den här veckan. För det har blivit helt trögt att ladda ner filmer nu för tiden? Vet inte varför..
Nån annan som har samma problem?

I heart u

Har suttit och tittat på ESC nu hela kvällen och somnade nästan vid röstningen. Jag röstade mest på Tyskland oxh Danmark. Imorgon börjar min prao, ska upp 10 över 8, så det är väl nog dags att gå och lägga sig. Men spännande ska det bli! :)

Ålands shopping.

Idag steg jag upp kvart över nio och gjorde mig klar att träffa Julina på Kappahl klockan halv elva. Medan jag väntade där hittade jag ett par jeansshorts. De var riktigt snygga. Sen kom hon och vi har gått i butiker då hela dagen. De stängde 2. Det har blivit en hel del skratt idag. Precis som vi visste. :D

Haha, idag när vi var på Bettans bod så såg vi en bröllopsklänning och så sa Julina vem jag skulle gifta mig med, så sa jag Papp dänn. Hahaha, vi började gapskratta, så stod vi bakom en turk som provade en handväska, så gick vi så småningom ut. Han kom ut efter oss och blev helt pissed off liksom, fast vi inte ens skrattade åt honom. Han sa något och bara haa,haahaaha. Bara för att jävlas. Sen skulle vi gå hem till Y och B tillbaka flera km och vi trodde han skulle komma och våldta oss på vägen. Som tur var kom Ma och Pa och Y och B med bilen och hämtade oss just då. :D Hahahha.

Janå iallafall så har jag shoppat det här idag:


Konfirmationsskor från Zko, 44,95€


Små söta skor från Magique, 22,95€
(De ser lite annorlunda ut i verkligheten)


Jeansshorts från Kappahl 19,95€


Solglasögon från Snoppmätaren 22,90€

Julina köpte likadana :D

Random pics:

Haha, färgämnen :D