!

Nu börjar det bli fullt upp. Var idag på orkövning, och vi marscherade och sen gick vi in och spelade. Lite roligare var det ju att drillorna var med. Kul med lite omväxling.
PÅ fredag är det ju första maj, och då ska drillorna och skolmusikkåren först marschera i Vasa, och sen en marschering genom Näsby, och sen basar i simhallen.
Sen på nästa torsdag, så åker vi till Stockholm, så hej Sverige! Där blir det uppträdande, och shopping (förhoppningsvis) och kanske Gröna Lund. Kul blir det ju! :)

Nu blir det nog att läsa lite på alla möjliga prov som kommer, och sen titta lite på tvn.
Sov sött!


PS. Felicia är ett jättefint namn! ;D

:)

Igår var jag på grillkurs, där vi då grillade hamburgare, lövbiff i strimlor och banan med choklad, nötter och grädde. Allt blev riktigt gott, bara vattnen det var del på xD. Hatar verkligen kolsyrat vatten. Det smakar som ingenting faktiskt. Det bara lixom fräter upp i munnen, utan smak. Blä!
Vad tycker ni om kolsyrat vatten?
Sen gjorde Robin och jag en patetisk film om Barbro- en helsingforsbos - resa till Närpes. Den var riktigt humoristisk alltså! Skulle gärna ha satt upp den, men har tyvärr ingen Youtube sida, och orkar inte fixa nån nu.
                 
                 

Finskaprov idag, som gick ganska lätt. Hoppas verkligen på bra resultat. Efter skolan var det hejarklacksaövning, sen skulle Sofie och jag åka till K-stad för att vänta på Sofies mamma och åka hem med henne. När vi stod vid busshållplatsen, ute i god tid, så blev Sofie otroligt orolig att hon missat bussen. Hon gjorde det nämligen det för två veckor sedan. Förstår inte hur hon kunde lyckas med det :D
Men det visade sig att vi inte missade bussen, för den kom nog där körande på vägen, fast Sofie redan hunnit ringa sin mamma. Jag tro att det var p.g.a. mina atmosfäriska övningar jag gjorde på busshållsplatsen som bussen kom.

Serena skickade och frågade om jag hade lust för en cykeltur, men jag kom nyss ur duchen och nu ska jag göra läxorna. Så det får bli en annan gång. Men vi hörs imorgon! Sov sött! :)


Grillning!Okej, har lite bråttom. Tittar på top model vid tillfället, och ska snart åka på grilllkurs! Den är vid vår villa, så mamma och pappa ska städa och fixa där medan jag grillar :D.
Idag fick jag ta hem mina shorts från textilslöjden, och jag sätter upp en bild sen.
En sak jag märkte idag när vi slutade för dagen, var att när man kom ut så kände man ingen skillnad i luften inomhus och utomhus! Det är verkligen ett gott tecken, bara solen skulle vara fram och hälsa på, skulle det inte göra saken sämre!
 Nu måste jag kila, skrev inlägget nu i pausen, och datorn är lite trög idag.