Julöppning i Närpes 2012

 
 
 
 
I söndags blev det tidig morgon för att fixa det sista, och sen bar det iväg för att sälja på julöppningen. Det var lite kallt men annars gick det riktigt bra! Var även och sjöng och blev intervjuad med de andra luciakandidaterna. Det gick också riktigt bra!
 
Efteråt for jag, Jimmy och våra föräldrar till Teboil och åt, och på kvällen var det Breaking Dawn Part 2 som gällde i Kristinestad för Jimmy och mig. Absolut en av världens bästa filmer, skulle kunna se den igen, igen och igen. Skall börja läsa böckerna på engelska så småningom bara jag får lite mera tid.
 
Nu ska jag och älskling bestämt mysa med glögg och nyaste avsnittet av the walking dead. Ha det gott!

Shine bright

Fullspäckad vecka det här också kan man säga! Igår, måndag, först skola, sen bilskola. Idag skola, sen fotografering av en hund, nu bilskola. Imorgon är jag hela dagen i Pedersöre på gymnasiaden och tävlar med två andra från skolan. På torsdag skola sen bilskola, och sen är det äntligen helg igen! Efter denhär veckan blir det betydligt lugnare eftersom bilskolan är färdig på torsdag. Skönt att få det undanstökat. Men nu ska jag vara duktig elev och lyssna på läraren. Ska bli skönt att slappa ikväll. Hörs kanske senare!

Friday night

Igårkväll blev en flummig och skrattig kväll. Hämtade upp Elin och rockade loss till riktiga feelislåtar, spelade Game of Life, där jag vann fast jag stötte på ständiga motgångar, spelade och flummade lite till. Jag flummade så mycket så jag blev jättetrött, men det är vanligt för min del på fredagar nuförtiden, haha. Kom hem vid två-tiden kanske och somnade rätt snabbt.