Happy New Year!

Shoppade inget åt mig själv idag, bara åt andra. Var iallafall till Täby Centrum bara Sofie och jag och shoppade i några timmar. Sen for vi hem, gick i bastun och fixade oss. Åt förrätt först bestående av några rullar med rökt lax-röra. Sen varmrätt, oxfilé Wellington. Sist men inte minst olika glassorter till efterrätt. Mätt blev man och gott var det!

Vi har också stöpt tennfigurer. För mig blev det två stycken, kan visa dem när jag kommer hem.

Men nu ska jag fortsätta skratta här och sen ska vi väl ut och titta på raketer, fast det snöar mycket så vi kanske inte ser så mycket, men vi hör ju iallafall :D

Sverige dag 1.

Steg upp någongång i morse och for iväg och shoppade. Hann shoppa mycket faktiskt med tanke på hur länge vi var i en butik. Shoppade några blusar, en festtopp, en läderjacka, kjol, bälte och skor.
Imorgon åker vi igen till Täby centrum. Önska oss lycka till! :D

Sweden

Äntligen framme kan man väl inte säga den här gången, för båtresan gick jättefort!
Steg upp fyra, åkte iväg halv fem, hämtade upp Sofie och for iväg mot Åbo. På båten åt vi frukost, tittade film, och sov i några timmar, haha. Sen tog vi massor av kort, köpte coola Suomi-mössor och talade och shoppade. Det tog inte länge innan vi var framme och körde iväg mot släkten. Det är faktiskt Sofies släkt också, det kom vi på ifjol. Hennes syssling/pyssling är min småkusin. Världen är allt liten.

Har suttit och talat om allt mellan potatis och julskinka och druckit pepsi. Går väl och lägger oss ganska tidigt idag eftersom vi ska shoppa imorgon hela dagen, på tre olika shoppingcentrum, haha :D


Sofie ifjol på nyåret (: