IT'S TRUE, I CAN SEE THE FUTURE

Haha, kan verkligen spå. Det här har varit en superkul kväll! Först åkte jag efter Jojjo och sen for vi till Casa. Anna, Elin, Jojjo och jag satte oss ner och pizzan var lika god som vanligt. Vi tog en glass efteråt för vi ville fira lite extra nu när det är vappen för en gångs skull. Vi satt där ganska länge för vi var så mätta. Efteråt åkte Jojjo och jag ut och köra till TB där jag tankade för första gången :o Men det gick nog bra, men vi passade verkligen inte in där x)
Men vi åkte tillbaka till Jojjo sen där Elin och Anna väntade och vi sysslade på med lite grejer, Anna for hem tidigt och senare också Elin. Efter det blev det skrattattack och sen skrattade vi lite till och läste bloggar innan jag åkte hem. Det var grymt fuktigt av dimman så allt mitt mascara har runnit ut så jag ser ut som nåt annat mähä..

OJ HAHHAHAHAHHA

Hahhahha, har nog inte skrattat så här mycket på det här året. HAHAHHAHA, har skrattat i fleera minuter med Jojjo, och Anna trodde väl jag var nära döden när jag ringde åt henne.
Ojj herreguuuuuud :DD

UPDATE: HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHhahahhahaha :D

I <3 FREDAGSSTÄMNING

Jag älskar fredagar. Humöret är alltid på topp och man känner att vad som helst kan hända. Är säker på att det blir kul ikväll. Sitter och lyssnar på musik, men kommer inte alls på nåt bra. Har helt hjärnsläpp. Men det hör väl till fredagarna..

Minns i somras när Serena, jag och Sofie ofta hade ångest på fredags och lördagskvällarna. Om vi inte hade nån skjuts och vi hade absolut INGET att göra. Enda sättet att åka nånstans var med cykel. Då tänkte vi. Oj fan vad vi ska ha kul nästa sommar då vi har moppekörkort och får åka och göra precis vad vi vill. Och det tänker jag verkligen hålla i sommar. För det här ska bli den bästa sommaren hittills!