F R I D AY

 
Fredag och helg är här, tycker den här veckan har gått himla snabbt. På både gott och ont antar jag. Bra är det för att jag snart slipper skolan för en tid framåt, lite värre är det dock att det är mycket som ska fixas än inför penkkis. Men det ordnar sig som allt annat, och efter ett snack med studiehandledaren är jag nu ännu säkrare på mitt val till hösten. 
 
Åt en lunch i form av nudlar, ägg och smörgås då jag kom hem och sen bar det ut för att fortsätta fixa och dona med mitt lilla projekt. Enligt tidsplanen kanske det börjar vara klart redan imorgon, men vi får se ifall vi stöter på hinder på vägen. Ska nu borda ta tag i dagens läsande, men motivationen finns inte riktigt där. Vill hellre ligga under täcket och titta gossip girl, men vad gör man inte för framtiden. Får se om jag tar en fem kilometers springrunda på gymmet innan jag åker över till älskling, om också den motivationen hittar fram..

Ha en bra fredag iallafall, så hörs vi säkert imorgon!

SÅ VAR DEN TORSDAGEN SLUT

 
Jag valde att åka på ett Bootcamp-pass istället då en plats blev ledig, och oj vad bra det kändes idag. Jag var riktigt peppad genom hela träningen, och efteråt avslutade jag med att spurta lite på löpbandet. Nu har jag duschat, tillrett ett litet kvällssnack och ska titta Gossip Girl. Har nyss också fått hem min kille som varit till Nykarleby och köpt en (gubb)bil idag, hihi. Ska mysa ner mig nu och så tar vi fredagen med storm.

CHANGES

 
Idag fick jag en idé som jag nu tänker genomföra. Det ska bli en liten förändring i den sidan av rummet som är på bild, och brorsan och jag hoppade i bilen och for för att införskaffa lite material. Har pysslat på lite smått med det idag, och förhoppningsvis blir det klart över helgen. Resultatet får ni spänt vänta på, ni får vänta lika mycket som jag, haha. Jag älskar verkligen att göra små förändringar i min omgivning gällande möblering eller liknande. Det ger mig känslan av nya tider och nya tag, och trots att det snart är februari redan så är det ett trevligt sätt att börja året med.