Popcorn?

Kollade nyss in statistiken på min blogg! Igår hade jag 59 härliga besökare. Tack alla som läser min blogg :) . Tittar nu också på Melodifestivalen, och nyss sjöng Darin en låt, som jag tyckte var väldigt fin. Inget stort fan av Darin direkt, men låten var jättefin. Darin - Se på mig . Sitter ensam nu, mamma, pappa & farmor är in hos en granne och har det trevligt, medan jag sitter här och bloggar, men bloggen kan man ju alltid lita på! Försöker lära mig hur man klistrar in youtube-klipp, men det blir inte till nåt. Måste försöka en stund till!
Ha en trevlig kväll :)

Lördaaaaaaaaag .

Heijs! Snälla dra ut på tiden! När jag sitter här, och hör hur sekunderna går mot verkligheten! Det får inte hända!

Okej, lite dramatisk början kanske, men man är ju så rolig som man gör sig, säger man ju. Sitter och tittar på " A cinderella story" , som jag tycker är en bra film faktiskt. Konstigt att jag inte har sett den förr, för jag har hört om den förut.
Idag blev det att åka till Parra med Robin, Nette, Rasmus och Serena. Jag körde snowboard (självklart) och Serre körde slalom. Det var riktigt kul - ända tills jag började få kramp i låren! Det gjorde så ont, så jag måste sätta mig ner mitt i backen flera gånger. Men det är väl så att vara nybörjare. Man blir väl van sen. På hemvägen åkte vi in till Teboil och köpte en panini, gott! Så det blev ingen persiljagratinerad grisfilé. Men kanske imorgon!
Det blev ju ingen dagens outfit idag- men ni kan ju tänka er där jag har på mig brun-rosa slalomjacka och bruna utebyxor :D
Men nu slutar jag skriva det här blogginlägget, skriver kanske mera sen.
Heijs//Juliaa


Fredag för 4:e gången

Lite att göra idag eller? Men det är så skönt att bara få skriva av sig, och ge ut sin energi på det. Jag var nyss ute och tog lite kort, hittade nåt jättefint, som varje fotograf skulle älska att ta kort av. Sätter upp bilder imorgon, orkar inte mera idag. Det var jättekallt ute, och jag förfrös nästan mina fingrar! Som tur var tog batteriet slut i kameran, annars skulle jag ju ha stått där hela natten! Nu sitter jag och tittar på "the Pacifier" som jag ser för typ 10:e gången(!) Kolla in den på kanal 5!  Men som sagt, har man lite att göra så har man. Nämnde jag förresten att min Farmor är här? Tror jag glömde det när jag satte ut bilden på henne, så scrolla neråt lite, så får ni se hur min Fantom-farmor ser ut. Ikväll kommer Robin hem från militären, men det gör han varje helg, så det är ju inget nytt, men glad blir man ju iaf!
Imorgon ska vi äta persiljagratinerad grisfilé, och det låter väl inte illa? Men nu ska jag återvända till min nyupptäckta film.
Heijs//Juliaa