MORSDAG

Idag var det många fina mammor som skulle firas. Började dagen med äggplockning i ca tre timmar, sedan blev det att fira Marianne och Maj-Lis där med god mat. En skön dusch samt lite saft och tårta senare åkte vidare från Övermark. Ett varv via kyrkogården för att tända ett ljus på mormors grav och sedan vidare till Pjelax. Underbart väder bjöd denna söndag på vilket passar utmärkt en dag som denna.

 
Vi bytte bil, tog med oss mina bröder och så for vi iväg till fina farmor i skogen för att fira henne också. Det förgyllde verkligen hennes dag och så hjälpte vi henne med att sätta upp trädgårdsgungan. Fikade också där och pratade om allt möjligt innan vi sa adjö för denna gång. 
 
 
 
Sista mamman som skulle firas var min alldeles egna fina mamma, och eftersom hon fick presenter redan igår och i tisdags så blev det tårta och kaffe ikväll. Nu är klockan mycket och mina ögon är hemskt trötta så nu blir det snart natt efter en produktiv dag. Imorgon väntar äggplockning igen och efter deth har jag en efterlängtad massagetid inbokad. Ha det fint!

Kommentera här: