LONDON DAG 4

 
Den fjärde och sista dagen skulle vi turista oss riktigt ordentligt och se de mest berömda sevärdheterna. Vi hoppade på bussen till Hyde Park Corner (11), och vandrade längs med slottets gård på trottoaren. Där var det riktigt fint då solen ville kika fram ibland också.
 


Vi kom efter en stund fram till Buckingham Palace (12) var himla stort och mäktigt, och vi stod en bra stund och kikade på vakterna som stod utanför.

 
Sedan fortsatte vi genom St James's Park (13) med alla fåglar och ekorrar och jag blev riktigt till mig av hur söta de var, haha. Att solen lyste satt ju inte heller fel. Efter parkens slut började vi se Big Ben (14).
 

 
Bakom Big Ben över vattnet fanns också London Eye (15). Vi planerade köra ett varv i det men vi sköt på de planerna till nästa gång vi kommer till London. Vi tänkte vi skulle spara tid och pengar och istället söka oss in mot Oxford Street igen för att shoppa lite till. 
 


Vi tog ett varv via Downing Street (16) där premiärministern bor. Där höll någon på med en demonstration för något som jag inte vet vad det är p.g.a. mitt ointresse för politik.. hehe.Dagen fortsatte som sagt med shopping. Vi träffade också upp Johanna igen och for ett varv till hotellet för att fräscha upp oss. Sedan mötte vi alla upp Ann-Sofie och Robert i Picadilly Circus för att äta en sista måltid på Jamie's Italian. Jättebra restaurang som jag verkligen rekommenderar. Åt en urläcker pasta carbonara och smakade på världens godaste biff som Jimmy hade beställt. Personalen var trevlig och inte allt för dyra priser. Dessutom gick det väldigt smidigt att boka på telefonen via internet.

 
Sedan körde en sista gång med bussen på Oxford Circus och begav oss hem till hotellet för att packa och sova. Morgonen därefter gick flyget hem. Hela Londonresan blev så himla bra. Vi hann se så mycket, äta så god mat och ha det trevligt. Men oj vad skönt det var att få sova ut då man kom hem igen. ;)