VARNING: LÅNGT INLÄGG

Min helg har varit underbar med tanke på att älskling var hemma igen. I fredags efter jobbet for jag i superfart mot Övermark för att träffa honom, äntligen. Kvällen bestod av mys, mys och mys. Nu ska jag vara så tråkig att jag summerar hela helgen i ett enda inlägg med enbart mobilbilder, eftersom jag var för lat för att hämta kameran från grannhuset. Don't judge!

 
På lördag var jag uppe med tuppen, alarmet stod på kvart före sex. Blev upphämtad av Jojjo så bar det iväg till Vasa för högskoleprovet. Det var en jobbig dag, men de preliminära resultaten är jag riktigt nöjd med för att vara första gången jag skrev det. Då jag var hemma igen vid sex-tiden var hjärnan som en svamp vilket resulterade i en rätt slö kväll med lite bilkörande och ett stopp på teboil. 
 
 
Söndagen var en väldigt trött dag, vilket söndagar alltid är av någon orsak. Har fått sommarfälgarna på dunderbilen min och jag tillbringade dagen med att städa ur den inuti, torka damm och dona på. Vi insåg att det kanske var dags att byta avgasrör då ändan brakade sönder av den var sönderrostad, hehe. Man märker förresten att det börjar bli sommar då det är varmare utanför garaget än inuti, nice! Åt mat i Pjelax och tittade film på kvällen.
 
 
Det blev en långhelg denna helg, vilket även de kommande helgerna kommer att bli med tanke på att Jimmy inte åker ner till ryssgränsen förrän på måndags eftermiddagarna. Vi myste länge och så tvättade jag bilen utvändigt också, nu skiner den så fint! Var och skjutsade älskling till skjutsen ner och sen for jag på några ärenden innan jag åkte hem till Pjelax.
 
 
Ikväll har jag tittat Gossip Girl, är inne på säsong fem och jag tycker det är så spännande! Tog mig även i kragen efter en helg med latande och for ut på en nästan sex kilometers löprunda, vilket var himla skönt. Att ha fin natur att springa i gör ju inte saken sämre. Har även tittat talang med mami och papi och ätit lite gott, och nu efter detta evighetslånga inlägg som knappast någon orkat läsa så ska jag fortsätta med mitt serietittande. Imorgon ska jag tjäna lite pengar igen, för det är exakt två veckor kvar tills Cypern! WIHOO!

Kommentera här: